2017-01-22 18:24


Udrea îi dă cu peste 20% mai puţini bani lui Obreja pentru gala lui Bute

 |  18:16
Udrea îi dă cu peste 20% mai puţini bani lui Obreja pentru gala lui Bute

Ministerul Dezvoltării şi Turismului a anunţat că va achita către firma lui Rudel Obreja suma de 1,54 milioane de euro fără TVA pentru organizare galei lui Lucian Bute de pe 9 iulie, cu 400.000 de euro mai puţin decât se preconizase iniţial conform contractului semnat între cele două părţi.

“Mi-au tot arătat procese verbale. Ceea ce consideră ei acolo este o prostie. S-a făcut şi contractul prost. Din păcate, nu am făcut personal. S-a semnat o înţelegere pe capitole, nu pe total, pentru că altfel erau obligaţi să îmi achite toţi banii. De exemplu, unele capitole au fost cu mult peste, în timp ce la altele nu s-a îndeplinit obiectivul. Asta e, am pierdut vreo 500.000 de euro. 100.000 de euro numai din dobânzile de la bănci fiindcă cei de la minister mă amână de patru luni, iar alţi 400.000 fiindcă s-a scăzut suma din contract”, ne-a spus Rudel Obreja.

Conform ministerului, nu vor fi plătite deloc următoarele activităţi: Outdoor screen Twin Towers pentru difuzarea spoturilor de promovare a brandului de ţară şi a destinaţiilor turistice vizate în strategia MDRT, spaţii de expunere pentru bannere/mash-uri cu mesaje de promovare a brandului de ţară, spaţii de expunere pentru alte suporturi de promovare, expunere pentru mobil outdoor în locaţia de desfăşurare a evenimentului, inel video în jurul ringului, expunere pe 1/4 din aria afişului galei, expunere pe biletele de acces la eveniment, expunere pe 1/5 din suprafaţa bannerelor de promovare a evenimentului, expunere pe 1/5 din suprafaţa panourilor outdoor de promovare a evenimentului, expunere pe 1/5 din suprafaţa panourilor mobile de promovare a evenimentului în Bucureşti, expunere pe 1/2 (verso exclusiv) din suprafaţa flyerelor A6 de promovare a evenimentului, expunere în cadrul spoturilor de 6 sec. rulate pe 50 ecrane indoor în 20 de locaţii din Bucureşti. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

IO
01 Noi 2011

AHHH,CE NASOL!!!! O SA MOARA DE FOAME OBREJA....

Adauga un comentariu

Random image