2017-01-24 19:34


Udrea: L-am sunat pe Băsescu să nu vină la Iaşi. Ne-a spus să nu mergem noi

 |  12:31
Udrea: L-am sunat pe Băsescu să nu vină la Iaşi. Ne-a spus să nu mergem noi

MinistrulDezvoltării îi acuză pe Victor Ponta şi pe Crin Antonescu că ar fi regizatcorul de huiduieli la adresa preşedintelui Traian Băsescu de Ziua Unirii Mici.Nu omite nici televiziunile Realitatea şi Antena 3 despre care spune că ar fiîncercat să facă o nouă “revoluţie în direct”, transmite Realitatea.net.

Imaginea 1/1

“De-a lungul vizitelor mele de lucru prin ţară, am întâlnit şi în alte rânduri români nemulţumiţide măsurile pe care Guvernul le-a luat în ultimii doi ani. Chiar aici, pe blog,am împărtăşit unele dintre discuţiile pe care le-am purtat cu aceştia, admiţândcă multe dintre reproşurile lor erau întemeiate. În toate aceste discuţii,sentimentul pe care l-am avut a fost cel al autenticităţii. Ceea ce s-aîntâmplat însă astăzi la Iaşi,cu un cor compact şi bine delimitat de pensionari militari, pare mai degrabă un cabotin.Nu o să mă feresc să o spun: am auzit lozinci politice specifice discursuluidin ultima perioada al domnilor Ponta şi Antonescu”, scrie Elena Udrea .

Aceasta povesteşte că l-a sunat pe preşedintele Traian Băsescu pentru a-lavertiza de ceea ce i se pune la cale. “Am ajuns la Iaşi încă de ieri pentru a inaugura unproiect regional finanţat prin fonduri europene, iar seara am participat lagala elitelor ieşene. Am fost pe stradă, am întâlnit cetăţeni cu care am statde vorbă civilizat. Ştiam de câteva zile că PSD şi PNL vor să organizeze„mişcări de stradă” în timpul festivităţii de astăzi, dar am ales să vin. Bachiar cu atât mai mult. Toata ziua de ieri am primit informaţii despreautobuzele care urmau sa aducă „protestatarii celor două partide” şi chiar netemeam de apariţia violenţelor. Am decis să îl sunăm pe Preşedinte şi să îirecomandăm să nu mai vină, mai ales că ieri, la ora 22.00, era încă laCotroceni. Nici nu a vrut să audă, dar ne-a recomamdat nouă să nu participăm!Nu spun că nemulţumirea unora dintre manifestanţi nu era justificată. Dinpăcate însă, am avut de-a face cu un act de manipulare, în care niştepoliticieni care vorbesc despre interesele României de o manieră ritoasă s-autransformat în instigatori ai mulţimii.”

Apoi, ministrul ţinteşte spre televiziunile mogulilor: “În tot acest timp,Realitatea Tv şi Antena3 au încercat să facă o nouă mică „Revoluţie în direct”.Culmea, chiar aşa i-au şi spus în vreo două-trei rânduri.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-06-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image