2018-12-10 15:26


Un Airbus 380 a lovit un avion mai mic pe aeroportul JFK din New York

 |  14:00
Un Airbus 380 a lovit un avion mai mic pe aeroportul JFK din New York

Un avion Airbus 380 al companiei AirFrance a lovit uşor un avion mai mic, luni seara, în timp ce se pregătea sădecoleze spre Paris de pe aeroportul internaţional John F. Kennedy din NewYork, relatează CNN.

Potrivitunui jurnalist de la CNN aflat la bordul cursei Air France, după incident,pilotul a oprit aparatul, considerat cel mai mare avion de pasageri din lume,iar pompierii au înconjurat cele două aeronave.

Coadaavionului Comair, o filială a Delta Connection, care tocmai sosise de laBoston, a fost lovită de avionul Air France în timp ce aştepta să parcheze peaeroportul din New York, a declarat Betsy Talton, purtătoarea de cuvânt acompaniei Delta.

Potrivitjurnalistului CNN, o partea aripii stângi a aeronavei Airbus era avariată. Celălalt avion a suferit deasemenea avarii.

Înurma incidentului nu s-au înregistrat răniţi, a declarat opurtătoare de cuvânt a Autorităţii Portuare din New York şi New Jersey.

AdministraţiaFederală a Aviaţiei a fost înştiinţată despre acest incident, iar poliţiştiiAutorităţii Portuare îi interoghează pe piloţii ambelor avioane, a precizatpurtătoarea de cuvânt.

Pasageriide la bordul cursei Comair au putut coborî din avion normal, a afirmat Talton.Avionul Air Francenu a mai putut decola spre aeroportul Charles de Gaulle din Paris, iar pasagerii au fost debarcaţi şişi-au ridicat bagajele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...