2018-11-18 20:58


Un autocar cu zeci de pasageri a luat foc pe DN 17

 |  10:01
Un autocar cu zeci de pasageri a luat foc pe DN 17

Un autocar cu zeci de pasageri, care se îndreptau spre Germania, a luat foc, miercuri noaptea, pe DN 17, în Pasul Tihuţa. Nu au existat victime în urma incidentului.

Autocarul, care transporta peste 80 de persoane, a ars aproape în întregime la graniţa dintre judeţele Bistriţa-Năsăud şi Suceava. Incendiul s-a petrecut puţin după miezul nopţii, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

"Autocarul în care se aflau peste 80 de persoane venea dinspre Suceava şi se îndrepta spre Bistriţa, cu destinaţia Germania. A făcut scurtcircuit la motor şi a luat foc. Maşina a ars în proporţie de 90%, iar remorca acesteia, încărcată cu bagaje, în proporţie de 50%. Fiind distanţă mare între Bistriţa şi Pasul Tihuţa, am ajuns cu două autospeciale la locul intervenţiei, la ora 02.13 şi am reuşit să stingem incendiul la 3.40”, a explicat plutonierul Marius Mureşan de la ISU Bistriţa-Năsăud.

Un autocar cu zeci de pasageri a luat foc pe DN 17
zoom
Nu au existat victime. Pasagerii au reuşit să iasă la timp din autocar, fără ca vreunul dintre aceştia să fie rănit.  Pentru stingerea focului au intervenit 11 pompieri, iar pasagerii au fost preluaţi de alte maşini ale firmei de transport.

"Autocarul avea rezervoarele pline cu carburant fiindcă urma să plece spre Germania. Din fericire, nu s-a produs o explozie. Oricum, pe durata intervenţiei traficul rutier pe DN 17 a fost blocat în Pasul Tihuţa", a adăugat Mureşan, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-03-23

TAGURI: autocar, DN 17, pasager, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Pasul Tihuţa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...