2017-01-25 01:23


Un autoturism cu turişti polonezi lovit de o stâncă, pe Transfăgărăşan

 |  14:10
Un autoturism cu turişti polonezi lovit de o stâncă, pe Transfăgărăşan

Unautoturism în care se aflau patru turişti polonezi a fost lovit, luni, de ostâncă desprinsă de pe un versant, pe DN 7C - Transfăgărăşan, o femeie aflatăpe locul din dreapta faţă fiind rănită la cap şi transportată la spital.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarulşef Dănuţ Dinu, accidentul s-a produs la ieşirea din tunelul de lângă BarajulVidraru. Autoturismul, care circula din direcţia Bâlea Lac spre Curtea deArgeş, a fost lovit de o stâncă desprinsă de pe versantul din partea dreaptă aşoselei, informează Agerpres.

Înurma accidentului, o femeie de 39 de ani, care călătorea pe locul din dreaptafaţă, a suferit mai multe traumatisme, inclusiv craniene, fiind transportată laspitalul din Curtea de Argeş.

"Pentrumoment, pacienta a fost stabilizată, starea ei fiind relativ bună, dar se poateînrăutăţi în orice moment, întrucât este vorba de o victimăpolitraumatizată", a declarat medicul Adrian Popescu de la Unitatea dePrimiri Urgenţe a Spitalului Municipal Curtea de Argeş.

Dupăce a fost stabilizată, turista rănită a fost transferată la secţia deneuro-chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Poliţiştiiau deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili împrejurările exacte aleproducerii accidentului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image