2016-12-10 18:51

ULTIMA ORA


Un avion a aterizat de urgență în Grecia

 |  22:24
Un avion a aterizat de urgență în Grecia

Un avion Boeing-757 a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Chryssoupoli din nordul Greciei, fără să se înregistreze victime, relatează AFP, citat de Agerpres. Avionul aparține companiei low-cost Jet 2 și avea 217 pasageri la bord. Toţi pasagerii sunt în bună stare şi aşteaptă un alt avion al companiei pentru a-şi continua călătoria, a indicat un responsabil al aeroportului din Chryssoupoli, situat în departamentul Kavala, în nordul ţării. Avionul a decolat din Leeds (Regatul Unit) cu destinaţia Larnaca (Cipru).  Aparatul de zbor a emis un semnal de avertizare înainte de a ateriza pe aeroportul din Kavala. Nu se cunosc deocamdată cauzele aterizării de urgenţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-12

TAGURI: Grecia, avion, BoeingComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Un avion cu 74 de pasageri s-a prăbușit în Pakistan Un avion de pasageri al unei companii aeriene pakistaneze s-a prăbușit în nordul Pakistanului,... 07 Dec 2016 | (0)
Nou bilanț al tragediei aviatice din Columbia: 71 de morți Şaptezeci şi una de persoane au murit în urma prăbuşirii de marţi a avionului care transporta... 30 Noi 2016 | (0)