2016-12-04 12:27

ULTIMA ORA


Un avion al Lufthansa a aterizat de urgenţă în Rusia

 |  09:34
Un avion al Lufthansa a aterizat de urgenţă în Rusia

Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat, marți, aterizarea de urgenţă a unui avion al companiei aeriene germane Lufthansa după ce piloţii au detectat fum în carlingă.

Filiala locală a Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă a informat că, 'după aterizarea la Perm, toţi pasagerii au părăsit avionul şi au fost examinaţi de medici'. 'Incidentul nu a făcut nici victime, nici daune', potrivit autorităților ruse.

Cu 116 pasageri şi şase membri ai echipajului la bord, avionul Airbus A-320 efectua un zbor de la Ekaterinburg (Ural) la Frankfurt şi a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Perm (Ural).  Piloţii au decis să aterizeze după ce au văzut fum în carlingă, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-06

TAGURI: Lufthansa, RusiaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Când se suspendă greva piloților de la Lufthansa Sindicatul piloților de la Lufthansa a respins, vineri seară, cea mai recentă ofertă de... 26 Noi 2016 | (1)
900 de zboruri ale companiei Lufthansa, anulate Aproximativ 900 de zboruri ale companiei Lufthansa au fost anulate, miercuri, din cauza grevei... 30 Noi 2016 | (0)