2016-12-05 00:49

ULTIMA ORA


Un avion britanic s-a prăbuşit în Canalul Mânecii

 |  10:18
Un avion britanic s-a prăbuşit în Canalul Mânecii

Autorităţile franceze au anunțat sâmbătă prăbușirea unui avion de turism britanic în Canalul Mânecii. În urma incidentului unul dintre cei doi ocupanţi a fost dat dispărut, iar o femeie a fost salvată, în stare de 'şoc, dar conştientă'.  Femeia a fost salvată de membrii echipajului unei nave comerciale care au asistat la accident și au dat alarma în jurul orei 16.40. Un comunicat al prefecturii maritime Manche-Marea Nordului a precizat că aceasta fost spitalizată la Cherbourg-Octeville (Normandia, nord-vestul Franţei) și viaţa ei nu este în pericol. Înainte să se scufunde avionul de tip PA 28 decolase de la Solent (sudul Angliei) în direcţia insulei anglo-normande Aurigny (Alderney) în larg de La Hague.

În timpul nopţii căutările au continuat pentru a-l găsi pe dispărut cu mijloace navale şi aeriene franceze si britanice, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-20

TAGURI: avion, accidentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Nou bilanț al tragediei aviatice din Columbia: 71 de morți Şaptezeci şi una de persoane au murit în urma prăbuşirii de marţi a avionului care transporta... 30 Noi 2016 | (0)
Cauzele prăbușirii avionului din Columbia. Ce spun înregistrările audio Avionul prabusit marti in Columbia, accident in care au murit majoritatea membrilor unei echipe de... 01 Dec 2016 | (0)