2016-10-28 15:34

ULTIMA ORA


Un avion britanic s-a prăbuşit în Canalul Mânecii

 |  10:18
Un avion britanic s-a prăbuşit în Canalul Mânecii

Autorităţile franceze au anunțat sâmbătă prăbușirea unui avion de turism britanic în Canalul Mânecii. În urma incidentului unul dintre cei doi ocupanţi a fost dat dispărut, iar o femeie a fost salvată, în stare de 'şoc, dar conştientă'.  Femeia a fost salvată de membrii echipajului unei nave comerciale care au asistat la accident și au dat alarma în jurul orei 16.40. Un comunicat al prefecturii maritime Manche-Marea Nordului a precizat că aceasta fost spitalizată la Cherbourg-Octeville (Normandia, nord-vestul Franţei) și viaţa ei nu este în pericol. Înainte să se scufunde avionul de tip PA 28 decolase de la Solent (sudul Angliei) în direcţia insulei anglo-normande Aurigny (Alderney) în larg de La Hague.

În timpul nopţii căutările au continuat pentru a-l găsi pe dispărut cu mijloace navale şi aeriene franceze si britanice, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-20

TAGURI: avion, accidentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Aterizare de urgență în Canada Un avion al Lufthansa cu 345 de pasageri și 18 membri ai echipajului la bord a efectuat o... 19 Oct 2016 | (0)
Islamiștii anunță că au doborât un avion american Rețeaua teroristă Stat Islamic susține că a doborât un avion militar american în nord-estul... 20 Oct 2016 | (1)