2017-01-23 12:38


Un avion canadian forțat să aterizeze datorită unor pasageri beţi

 |  08:29
Un avion canadian forțat să aterizeze datorită unor pasageri beţi

Un avion Boeing 777, care zbura de la Toronto la Beijing, a fost forţat să aterizeze din cauza stării de ebrietate a doi responsabili ai Research in Motion(RIM), producătorul canadian de smartphone-uri BlackBerry. În urma incidentului, angajatorul celor doi a anunţat că aceștia şi-au pierdut locurile de muncă.

Potrivit Poliţiei federale canadiene, George Campbell, 45 de ani, şi Paul Alexander Wilson, 38 de ani, au perturbat zborul Air Canada după ce au consumat 'prea mult alcool'. Cei doi au pledat vinovat miercurea trecuta în fața acuzațiilor aduse. 'RIM se aşteaptă de la angajaţii săi la un comportament care să reflecte principiile noastre ferme şi regulile noastre de comportament în cadrul companiei. RIM nu tolerează comportamentul în contradicţie cu legea şi angajaţii sunt obligaţi sa acţioneze în orice moment cu integritate si respect', prin urmare 'persoanele implicate în acest incident nu mai sunt angajate de RIM', a precizat angajatorul celor doi pasageri în stare de ebrietate, într-un comunicat.

Cei doi bărbaţi, pe lângă concediere, li s-a interzis să mai zboare cu Air Canada timp de un an şi li s-a cerut să plătească transportatorului 35.000 de dolari canadieni fiecare. Avionul  nu a mai plecat spre Beijing decât a doua zi.

În momentul când piloţii au decis să întrerupă zborul şi să aterizeze la Vancouver, avionul, care transporta 331 de pasageri şi membri ai echipajului, survola nordul Alaskăi, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-01

TAGURI: ebrietate, Air_Canada, avionComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image