2018-07-22 09:51


Un avion cu 153 de pasageri la bord s-a prăbuşit într-un cartier din Nigeria

 |  20:29
Un avion cu 153 de pasageri la bord s-a prăbuşit într-un cartier din Nigeria

Un avion de linie, care avea 153 de pasageri la bord, s-a prăbuşit duminică într-un cartier din capitala economică a Nigeriei, Lagos, a anunţat directorul Aviaţiei Civile, Harold Demuren.

"Era un avion al companiei Dana care venea din capitala Abuja, către Lagos, cu 153 de pasageri la bord", a declarat Demuren. "Nu cred că există supravieţuitori", a adăugat acesta.

Conform purtătorului de cuvânt al poliţiei din statul Lagos, Joseph Jaiyeoba, avionul s-a prăbuşit în cartierul Iju, din nordul oraşului, în partea continentală a acestei aglomeraţii imense cu aproape 15 milioane de locuitori, construită în jurul unei lagune de-a lungul coastelor golfului Benin.

"Pot confirma că unul dintre avioanele noastre s-a prăbuşit astăzi la periferia Lagos", a declarat un purtător de cuvânt al companiei, Tony Usidamen. "Am pierdut contactul cu avionul. Vom da publicităţii un comunicat", a adăugat el.

Compania internă Dana Air şi-a început activitatea în 2008 şi este în prezent una dintre principalele companii nigeriene, deţinând o flotă de avioane Boeing M83, potrivit site-ului său.

Avioanele sale fac legătura zilnic între oraşele Abuja, Calabar, Lagos, Port Harcourt şi Uyo, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-07-14

TAGURI: avion, pasageri, cartier, nigeria, prabusit

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova