2018-12-10 15:11


Un avion în care se afla Michelle Obama a ratat aterizarea la Washington

 |  10:42
Un avion în care se afla Michelle Obama a ratat aterizarea la Washington

Boeingul 737 care otransporta pe Michelle Obama a primit instrucţiuni să facă un ocol, după care aputut ateriza în siguranţă la baza aeriană Andrews, din Maryland, transmite Realitatea.net.

Imaginea 1/1

Un avion la bordul căruiase afla Prima Doamnă a SUA, Michelle Obama, nu a putut ateriza în apropiere deWashington DC, în urma unei posibile greşeli a unui controlor de trafic aerian.

Avionul s-a apropiatla 4,8 kilometri de un avion militar cargo, în condiţiile în care distanţaminimă de siguranţă stabilită de autorităţile americane este de opt kilometri.

Boeingul 737 care otransporta pe Michelle Obama a primit instrucţiuni să facă un ocol, după care aputut ateriza în siguranţă la baza aeriană Andrews, din Maryland.

Administraţia Federalăde Aviaţia (FAA) a dat asigurări că avioanele "nu au fost niciodată înpericol".

FAA anchetează alertade luni ca pe o posibilă greşeală a controlorului de trafic aerian şi este celmai recent dintr-o serie de episoade de acest gen.

Mai mulţi controlorişi supervizori de trafic aerian au fost suspendaţi începând din luna martie,după ce au fost prinşi dormind la locul de muncă, majoritatea în timp ce lucrauîn tura de noapte.

Un controlor a fostsuspendat luni, pentru că se uita la un film atunci când trebuia sămonitorizeze avioanele în Ohio,potrivit FAA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...