2016-12-11 04:19

ULTIMA ORA


Un avion Wizz Air s-a întors după 15 minute pe Aeroportul Băneasa

 |  09:41
Un avion Wizz Air s-a întors după 15 minute pe Aeroportul Băneasa

Un avion Airbus A320 al companiei Wizz Air s-a întors din drum la 15 minute de la decolarea de pe Aeroportul Băneasa, datorită unei probleme la unul dintre motoare.

Aeronava efectua o cursă Bucureşti - Bergamo (Italia) și s-a întors din drum la 15 minute de la decolarea de pe Aeroportul Băneasa, aterizarea fiind efectuată în condiţii de siguranţă.

Unul dintre piloţi a sesizat o problemă la unul dintre motoarele aeronavei la 15 minute de la decolare şi a decis, pentru siguranţa pasagerilor, să se întoarcă, potrivit informaţiilor furnizate de oficialii operatorului aerian. Pasagerii vor fi transportaţi la destinaţie cu acelaşi avion sau cu o altă cursă a companiei, după efectuarea unei inspecţii tehnice a aeronavei, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-05-05

TAGURI: Wizz_Air, avion, BăneasaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Trei autoturisme, implicate într-un accident în lanţ produs în Pasajul Băneasa Trei autoturisme au fost implicate, miercuri dimineaţa, într-un accident în lanţ produs în... 07 Dec 2016 | (0)
Linie specială de autobuze în perioada sărbătorilor Regia Autonomă de Transport București (RATB) pune la dispoziția bucureștenilor, începând de... 27 Noi 2016 | (0)