2017-01-16 20:03

ULTIMA ORA


Un bărbat a murit după ce un poliţist i-a pulverizat în faţă spray paralizant

 |  10:11
Un bărbat a murit după ce un poliţist i-a pulverizat în faţă spray paralizant

Un poliţist din localitatea constănţeană Adamclisi e cercetat penal, după moartea suspectă a unui bărbat. Totul a început de la un scandal la ghiseul Poştei, pe care omul legii a încercat să-l rezolve cu spray paralizant. După câteva ore, bărbatul care a primit jetul în faţă a intrat în comă şi a murit la spital, informează Realitatea.net.

Grigore Lupău a venit la poşta din Adamclisi ca să-şi ridice ajutorul social. Era în stare de ebrietate, spun martorii, iar când a aflat că nu poate ridica banii, a început să facă scandal. Chemat să rezolve situaţia, poliţistul a folosit sprayul paralizant.

Ajuns acasă, omul s-a plâns familiei că îl doare capul şi se simte din ce în ce mai rău.

"Asistenta a vrut sa transporte pacientul la spital. S-a refuzat. I s-a administrat un algocalmin şi un extraveral şi au semnat că nu vor la spital, că la ora 18:10 sa faca apel soţia pentru ca soţul era în stare de inconştienţă", spune directorul adjunct al Ambulanţei Constanţa, Aurora Broască.

Pensionarul a fost transportat la Spitalul Medgidia, dar starea lui era deja gravă, aşa că a fost transferat la Spitalul Judeţean Constanţa. Medicii i-au pus diagnosticul de comă vasculară şi a murit chiar în timp ce era externat. Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a autosesizat, iar politistul este cercetat pentru purtare abuzivă.

Anchetatorii aşteaptă acum şi rezultatele necropsiei, pentru a stabili exact acuzaţiile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image