2018-12-18 23:30


Un bărbat a murit în faţa unui spital închis la 1 aprilie de Ministerul Sănătăţii

 |  12:41
Un bărbat a murit în faţa unui spital închis la 1 aprilie de Ministerul Sănătăţii

Un bărbat de 41 deani, din comuna vâlceană Laloşu, a murit, joi, în faţa clădirii SpitaluluiOrăşenesc Bălceşti, după ce i s-a făcut rău acasă, el fiind dus cu maşina decătre un vecin la unitatea medicală, unde a constatat că spitalul nu maifuncţiona.

Bărbatula fost transportat de un vecin cu maşina la spitalul din Bălceşti, însă acoloau constatat că unitatea sanitară nu mai funcţiona.

Rudelebărbatului mort au spus că după ce au aflat că unitatea medicală este închisăau sunat la Serviciul de Ambulanţă din Bălceşti, însă salvarea de pe tură eraplecată într-un caz de urgenţă.

Ulterior,după aproximativ 40 de minute de aşteptare în faţa clădirii spitalului, bărbatula murit. La aflarea veştii, sora şi soţia bărbatului, care ajunseseră în faţaclădirii spitalului, au leşinat.

Rudeleacestuia au precizat că nu ştiau că spitalul fusese închis.

Potrivitdirectorului medical al Spitalului din Bălceşti, Victoia Şencar, unitatea afost închisă la 1 aprilie deşi avea toate specialităţile şi nu avea datorii.

Eaa precizat că în prezent în spital mai sunt medici şi asistente care nu şi-auexprimat încă dorinţa de a fi transferaţi la alte unităţi, dar care "nupot acorda îngrijiri şi asistenţă medicală".

"Spitalula fost desfiinţat. Pot să vă spun că este un spital modern care are toatespecialităţile, dar în acest moment este închis. Cadrele medicale, între careşi eu, care nu au făcut o opţiune pentru o unitate pentru a pleca au mai rămasaici, dar unitatea nu mai funcţionează în mod oficial de la 1 aprilie, fiindînchisă de Ministerul Sănătăţii", a declarat Victoria Şencar.

Cadrelemedicale şi personalul aflat încă în spitalul din Bălceşti au anunţat Direcţiade Sănătate Publică (DSP) Vâlcea şi Primăria Bălceşti despre incident.

LaStaţia de ambulanţă din Bălceşti sunt trei maşini de intervenţie, câte una petură.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-06-07
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...