2017-01-23 21:01


Un candidat republican vrea să 'decapiteze' regimul din Iran

 |  10:02
Un candidat republican vrea să 'decapiteze' regimul din Iran

Mitt Romney, candidat republican pentru alegerile prezidenţiale din 2012, a afirmat, într-un interviu publicat vineri, că ar încerca să 'decapiteze' conducerea Iranului pe care a catalogat-o drept 'malefică'.  

'Consider conducerea Iranului 'malefică' (…) Consider că Iranul încearcă, încă o dată, să construiască un imperiu al răului pe baza resurselor din Orientul Mijlociu', a declarat fostul guvernator de Massachusetts. Candidatul republican estimează că ar adopta o politică de genul 'unei blocade, unor atacuri chirurgicale sau chiar decapitarea regimului pentru a pune capăt ameninţării militare a Iranului', deși acum nu poate preciza cu exactitate fiindcă nu are acces la dosarele secrete ale guvernului. 'Există oameni malefici (…) Există oameni care au drept obiectiv să supună şi să reprime alţi oameni, aceştia sunt malefici. America este bună', a subliniat Romney, declarându-se în dezacord cu preşedintele Obama care susţine că SUA au interese comune cu toată lumea.

La mai puţin de două săptămâni de la demararea procesului de desemnare a celui care îl va înfrunta pe preşedintele Obama, Romney a câştigat avans în Iowa asupra rivalilor săi în cursa pentru învestitura republicană, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-27

TAGURI: Mitt_Romney, Iran, decapitaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image