2019-02-20 19:44


Un copac a căzut pe un vagon al unui accelerat pe ruta Timişoara-Iaşi,mai multe geamuri sparte

 |  13:56
Un copac a căzut pe un vagon al unui accelerat pe ruta Timişoara-Iaşi,mai multe geamuri sparte

Uncopac a căzut pe unul dintre vagoanele trenului accelerat 1838, care circulă peruta Timişoara - Iaşi, în urma incidentului petrecut între staţiile Silhoasa -Larion fiind sparte mai multe geamuri ale locomotivei şi ale primului vagon,dar nefiind înregistrate victime.

CFRCălători informează că trenul Accelerat 1838, care circulă de la Timişoara laIaşi, este singurul tren care a rămas blocat după ce peste el s-a prăbuşit uncopac.

Incidentula avut loc la ora 10.48, pe secţia de circulaţie Vatra Dornei - Ilva Mică, undemai mulţi copaci au căzut pe linia de cale ferată. Unul dintre copaci s-aprăbuşit peste un vagon din compunerea trenului Acc 1838, între staţiileSilhoasa - Larion, km 41+000, la intrarea în tunelul Larion.

Înurma prăbuşirii copacului au fost sparte geamuri de la locomotivă şi de laprimul vagon din compunerea trenului, nicio persoană care se afla în vagon nu afost rănită, potrivit CFR Călători.

Drezinapantograf a plecat din staţia Grădiniţa la ora 11.05 şi a ajuns în staţiaLarion la ora 12.10, după ce a îndepărtat alţi copaci căzuţi între staţiileGrădiniţa şi Larion, la km 47+500.

Traficulferoviar este închis pe secţia de circulaţie Vatra Dornei - Ilva Mică (întrestaţiile Silhoasa şi Larion) şi pe secţia Deda - Topliţa (între staţiile LuncaBradului – Stânceni).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-09-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...