2017-01-21 21:44

ULTIMA ORA


Un elev de 13 ani a ajuns la spital, bătut de un coleg în clasă

 |  20:07
Un elev de 13 ani a ajuns la spital, bătut de un coleg în clasă

Un băiat în vârstă de 13 ani, elev la Şcoala nr.19 din Craiova, a ajuns, miercuri, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din municipiu, după ce a fost bătut de un coleg în sala de clasă.

Comisarul Florentina Popescu, din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, a declarat, miercuri, pentru Mediafax că incidentul a avut loc la Şcoala nr 19, din Craiova, în momentul când se schimbau turele.

"Poliţiştii au fost sesizaţi de cadrele medicale că la urgenţa spitalului a ajuns un copil de 13 ani cu răni pe faţă. În zonă, existau poliţişti la poarta unităţii de învăţământ, însă nu au fost sesizaţi de conducere sau de profesori să intervină. Din cercetări, s-a stabilit că între cei doi elevi, unul de 12 ani şi celălalt de 13 ani, de la Şcoala nr 19, din Craiova, a izbucnit un conflict spontan, după care cel din urmă l-a lovit cu un corp contondent în zona ochilor", a declarat, miercuri, pentru Mediafax comisarul Florentina Popescu, din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Potrivit acesteia, poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri şi alte violente, presupusul agresor urmând să fie expertizat medical pentru a stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

"Urmează ca tatăl copilului agresat să depună plângere la Poliţie şi, în funcţie de zilele de îngrijiri medicale, se vor lua măsurile care se impun. Pentru că agresorul este minor, răspund părinţii care pot fi sancţionaţi cu amendă", a mai spus comisarul Popescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PUIU
14 Sep 2011

Eu nu inteleg: daca cel din urma, de 13 ani l-a lovit pe cel de 12 ani, cum de a ajuns tot cel de 13 ani la spital?

Adauga un comentariu

Random image