2019-02-22 12:27


Un elicopter s-a prăbuşit în Delta Dunării. Nicio persoană nu a fost rănită

 |  13:43

Un elicopter tip aero-taxi, cu trei persoane la bord, s-a prăbuşit de lao înălţime de unu-doi metri, în apropiere de localitatea Maliuc, judeţulTulcea, aparatul de zbor luând foc, însă nicio persoană nu a fost rănită, adeclarat, pentru MEDIAFAX, Daniela Condrea de la IPJ Tulcea.

Incidentul a avut loc lunidimineaţă, în jurul orei 9.00, a spus Daniela Condrea. Aceasta a precizat căelicopterul, cu trei persoane la bord, a încercat să se ridice de la sol şi areuşit să se înalţe aproximativ doi metri.La acel moment, pilotul a observat căaparatul de zbor are defecţiuni tehnice şi a încercat să aterizeze, însă nu areuşit.

Cele trei persoane aflate la bord au reuşit să sară din elicopter, fărăsă fie rănite, iar aeronava s-a prăbuşit şi a luat foc.

Potrivit Danielei Condrea, niciunul dintre pasageri nu a avut nevoie despitalizare.

Poliţia judeţeană, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii deUrgenţă (ISU) şi procurorii tulceni au constituit o comisie de anchetă ceinvestighează condiţiile în care s-a prăbuşit elicopterul.

Daniela Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, a declarat pentruMEDIAFAX că pompierii nu au fost solicitaţi prin 112 să se prezinte la loculaccidentului, dar că au fost chemaţi de reprezentanţii Poliţiei Judeţene, înjurul orei 10.00, pentru a lua parte la anchetă.

Aceasta a precizat că din comisia de anchetă fac parte poliţişti,pompieri şi procurori tulceni.

Rezultatele anchetei vor fi făcute publice, a mai spus Rotaru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-06-18
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...