2017-01-17 17:12

ULTIMA ORA


Un incendiu a cuprins patru cabane din staţiunea Straja

 |  10:49
Un incendiu a cuprins patru cabane din staţiunea Straja

Patru cabane din staţiunea Straja, în Masivul Vâlcan din Valea Jiului, au fost distruse de un incendiu, fără să fie înregistrate victime omeneşti. Flăcările, care au izbucnit în noaptea de duminică spre luni, au pornit de la un coş de fum ce nu a fost bine izolat de materialele combustibile.  

După ce a cuprins iniţial una dintre cabane, focul s-a extins la celelalte trei, care erau aproape lipite una de cealaltă. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, lt. Anemona Doda, a declarat, luni, că ''pentru stingerea flăcărilor au intervenit 50 de pompieri militari, 8 jandarmi, 6 salvamontişti şi mai mulţi cabanieri din staţiunea Straja. Accesul spre locul incendiului a fost foarte greu din cauza drumului acoperit de zăpadă''.

După trei ore focul a fost lichidat. O parte dintre pompierii militari au fost preluaţi de maşini de teren cu tracţiune integrală, pentru a ajunge la locul incendiului, din cauza zăpezii şi a condiţiilor grele de acces.

În urma evaluărilor ce vor fi făcute de proprietarii cabanelor, pagubele produse de incendiu se vor stabili în zilele următoare, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: incendiu, Straja, cabaneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image