2016-12-07 14:45

ULTIMA ORA


Un jandarm a fost lovit cu toporul în Mehedinţi

 |  08:28
Un jandarm a fost lovit cu toporul în Mehedinţi

Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, structura Baia de Aramă, a declarat că un subofiţer din cadrul instituţiei a fost lovit în cap cu un topor în noaptea de marţi spre miercuri.

Incidentul a avut loc într-un moment în care subofiţerul este în afara orelor de program. Acesta a intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între unchiul şi mătuşa sa din localitatea Stăneşti. 'Subofiţerul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu multiple plăgi tăiate în regiunea frontală, nazală şi contuzie frontală, care a impus transportarea sa de la Spitalul orăşenesc din oraşul Baia de Aramă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin, pentru acordarea de îngrijiri medicale', a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului. Unchiului jandarmului, Gheorghe Buncieanu, i s-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, iar ancheta continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-23

TAGURI: Mehedinţi, jandarm, toporComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cadavrul unui bărbat, găsit de jandarmii montani în Munţii Făgăraş Jandarmii montani au găsit, sâmbătă, cadavrul unui bărbat, care se presupune că este unul... 19 Noi 2016 | (0)
Grav accident pe DN 6, în judeţul Mehedinţi. Trei persoane au murit Un grav accident de circulaţie s-a produs duminică dimineaţa, pe DN 6, în judeţul Mehedinţi,... 20 Noi 2016 | (0)