2019-03-19 08:40


Un medic de la Maternitatea Bucur a făcut stop cardiorespirator după ce a terminat o operaţie grea

 |  16:10
Unmedic de la Maternitatea Bucur a făcut stop cardiorespirator după ce a terminato operaţie grea, el fiind resuscitat de colegii şi echipajul SMURD sosit lafaţa locului, care apoi l-a transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

MediculNicolae Pleş a intrat în sală la prima oră întrucât avea de făcut o operaţiegrea unei paciente. După intervenţie, el a mers în secţia terapie intensivăacuzând o durere în piept, apoi a intrat în stop cardiorespirator. Colegii luidin ATI au reuşit resuscitarea medicului Apoi, împreună cu un echipaj SMURD,doctorul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

"Amintrat în sală de dimineaţă. Avea de făcut o operaţie grea, dar nu mai greadecât a făcut de sute de ori. Totul a decurs foarte bine. Apoi a venit la ATIspunând că are o durere în piept", a declarat, pentru MEDIAFAX, mediculanestezist Ilie Toma Petru Stelian.

Purtătorulde cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat pentruMEDIAFAX că Nicolae Pleş a sosit la spital în stopcardiorespirator resuscitat.

"Acumprobabil va face angiografie", a spus Opriţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-07-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...