2016-12-11 16:05

ULTIMA ORA


Un microbuz cu 15 elevi s-a răsturnat pe un drum judeţean din Arad

 |  11:17
Un microbuz cu 15 elevi s-a răsturnat pe un drum judeţean din Arad

Doi copii au fost răniţi, după ce un microbuz şcolar în care se aflau 15 elevi de gimnaziu s-a răsturnat, sâmbătă, pe un drum judeţean din Arad. Datorită poleiului, microbuzul şcolar s-a răsturnat la intrarea în localitatea Horea, venind dinspre Şiria, în afara părţii carosabile.

Cei 15 elevi de clasele V – VIII, de la o şcoală din comuna Buteni, erau însoţiţi de o profesoară şi mergeau la Arad pentru a vizita Muzeul judeţean.

Mai multe ambulanţe au transportat toţi pasagerii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru investigaţii medicale.

"În microbuz erau 15 copii, un profesor şi şoferul. Doi dintre copii au fost răniţi, dar vor fi investigaţi medical toţi pasagerii", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Ovidiu Liber.

Deși poliţiştii afirmă că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, acesta a încercat să justifice incidentul prin faptul că şoseaua era acoperită cu polei, iar asfaltul era foarte denivelat şi că a derapat în momentul în care a încercat să evite denivelările, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-20

TAGURI: microbuz, Arad, elevi



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Şofer de microbuz, prins în trafic cu o alcoolemie de 1,2 mg/l Şoferul unui microbuz de transport persoane a fost prins de poliţişti, marţi, în trafic cu o... 22 Noi 2016 | (0)
Microbuz plin cu elevi, implicat într-un accident. Şase persoane, rănite Un microbuz plin cu elevi ai Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" din Buzău a fost implicat,... 05 Dec 2016 | (0)