2017-01-16 13:00

ULTIMA ORA


Un mort şi 13 răniţi în urma prăbuşirii acoperişului stadionului din Enschede

 |  17:57
Un mort şi 13 răniţi în urma prăbuşirii acoperişului stadionului din Enschede

O persoană şi-apierdut viaţa şi alte 10 au fost spitalizate ca urmare a rănilor suferite dupăce o secţiune din acoperişul stadionului echipei de fotbal FC Twente Enshcedes-a prăbuşit în timpul lucrărilor de renovare.

Potrivit primaruluidin Enschede, Peter den Oudsten, în total au fost rănite 14 persoane în urmaacestui accident, însă trei dintre răniţi nu au avut nevoie de internare,primind îngrijiri la faţa locului, precizează AP, recepţionată de Agerpres.

Accidentul, ale căruicauze nu sunt deocamdată cunoscute, s-a produs în jurul orei locale 10,00, cândo parte importantă din acoperiş s-a prăbuşit peste scaunele aflate în spateleuneia dintre porţi.

Echipa de fotbal carefoloseşte acest stadion şi care a câştigat campionatul naţional în 2010 seantrena în altă parte în momentul accidentului.

FC Twente vaparticipa în al treilea tur preliminar pentru următorul sezon de ChampionsLeague şi urmează să găzduiască un meci pe stadion propriu la 26-27 iulie sau2-3 august. Data exactă va fi stabilită săptămâna viitoare.

FotoAgerpres


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-12-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image