2017-01-19 00:08

ULTIMA ORA


Un nou star în politică: Corina Ungureanu, aleasă în conducerea UNPR Prahova

 |  18:05
Un nou star în politică: Corina Ungureanu, aleasă în conducerea UNPR Prahova

Fosta campioanămondială la gimnastică Corina Ungureanu, care a pozat şi în Playboy, a fostaleasă în conducerea filialei Prahova a UNPR, ea fiind membră a acestui partiddin luna iunie a acestui an.

Ungureanu a fostaleasă în Biroul Politic Permanent al UNPR Prahova, în cadrul conferinţeijudeţene a acestei filiale, care a avut loc marţi seară în incinta unui hoteldin Ploieşti.

Ungureanu s-a pelista celor 40 candidaţi, fiind aleasă printre cei 23 de componenţi ai BirouluiPolitic Permanent al UNPR Prahova.

Preşedinta UNPRPrahova, Raluca Anghelache, a declarat joi că gimnasta Corina Ungureanu esteînscrisă în UNPR din luna iunie a acestui an şi este şeful departamentului detineret şi sport din cadrul filialei UNPR Prahova.

În primul număreditat de UNPR Prahova, care a fost distribuit gratuit în cadrul conferinţei dealegeri de marţi seară, nunele Corinei Ungureanu apare în caseta redacţională,iar fosta gimnastă semnează un articol cu titlul "Sportului de masătrebuie să i se acorde importanţa cuvenită!".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638948-08-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

INNA
04 Noi 2010

Corina e o fata extraordi nar?. Faptul ca a decis s a intre in politica alatu ri de UNPR reprezinta un pas important de afirmare matura si serioasa a une i noi generatii de politi cieni.
ELODIA
04 Noi 2010

Fosta mare campioana din gimnaastica, a ales in sf arsit calea cea buna, ace ea de a face parte dintr- un partid politic cu mari sanse in politica in vii tor, un partid cu oameni noi, cu viziuni progresis te, precum Diaconescu, Sa rbu, Oprea, precum si alt e personalitati care s-au alaturat acestui partid.
MANDEA
04 Noi 2010

Din pacate, pentru o fatu ca oarecare care nu are n ici un merit, cel mult me ritul este al baiatului c u photoshop-ul, faptul de a poza intr-o revista pe ntru adulti e un lucru bu n!!! Pentru o campioana mondiala, un astfel de l ucru este prezentat intr- o natura negativa. Pseu do-autorul articolului ar trebui sa stie ca nu e " fosta" ci ramane CAMPIOAN A MONDIALA pana inchide o chii. Succes Corina alat uri de UNPR.
TATU
04 Noi 2010

E frumoasa foc Corina. I ar pentru ceea ce a facut pentru sportul romanesc ramane un exemplu demn de urmat. E posibil ca alat uri de UNPR, peste nu foa rte mult timp, sa ajunga chiar la sefia Ministerul ui Tineretului si Sportul ui. Sportul romanesc are nevoie sa fie condus de u n om din interior.
GIGICU
06 Noi 2010

Mandea, esti limitata. E ca la fotbal, ai castigat , dar peste doi ani, iti va lua altcineva titlul. A castigat candva, nu anu l asta. Asa ca bine, pa

Adauga un comentariu

Random image