2017-01-17 17:38

ULTIMA ORA


Un poliţist a fost găsit spânzurat în sediul Poliţiei Aiud

 |  13:59
Un poliţist a fost găsit spânzurat în sediul Poliţiei Aiud

Un poliţista fost găsit spânzurat, duminică, în sediul Poliţiei Aiud, unde era angajat,bărbatul lăsând un mesaj în care îşi cere scuze familiei, însă nu îşi explicăgestul.

ŞefulServiciului Cabinet din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba,subcomisarul Vasile Catargiu, a declarat, duminică, că agentul de poliţie învârstă de 46 de ani a fost găsit decedat în sediul Poliţiei din Aiud, precizândînsă că bărbatul nu era de serviciu.

"Era unom apreciat la serviciu şi din câte ştim noi nu avea probleme profesionale.Gestul este regretabil şi ne-a marcat pe toţi", a spus Catargiu.

Potrivitacestuia, poliţistul a lăsat un bilet în care îşi cere scuze familiei şiapropiaţilor, însă nu îşi explică gestul.

În biletulde adio, poliţistul spune că şi-a iubit soţia şi fiul şi le cere scuze atâtacestora, cât şi colegilor de serviciu pentru "disconfortul creat"prin fapta sa.

"Îmicer scuze pentru disconfortul creat prin fapta mea. Vă mulţumesc pentru toateclipele petrecute împreună", se arată în mesajul lăsat de poliţist.

Poliţistulera căsătorit şi avea un fiu. El lucra la formaţiunea de Criminalistică dincadrul Poliţiei municipiului Aiud.

Cazul estecercetat de o echipă de anchetă formată la nivelul Inspectoratului Judeţean dePoliţie Alba.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-04-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image