2017-01-21 21:41

ULTIMA ORA


Un poliţist din Capitală, prins în flagrant în timp ce lua mită 700 de lei

 |  14:38
Un poliţist din Capitală, prins în flagrant în timp ce lua mită 700 de lei

Un poliţist de la Brigada Rutieră a Capitalei a fost reţinut, după ce a fost prins în flagrant, vineri seara, în timp ce primea 700 de lei de la un bărbat, pentru a nu îi deschide dosar penal pentru conducere fără permis, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Potrivit surselor citate, poliţistul l-ar fi oprit pe denunţător în trafic în cursul lunii septembrie, moment în care a constatat că acestea nu avea permis de conducere valabil. Pentru a nu îi deschide dosar penal, agentul i-ar fi cerut bărbatului 1.000 de lei, sumă din care ar fi primit, pe loc, 300 de lei, potrivit Realitatea.net.

Cei doi ar fi convenit să se întâlnească, vineri seara, la o benzinărie din zona Udrişte din Bucureşti, pentru ca denunţătorul să îi dea restul sumei, respectiv 700 de lei, au mai spus sursele citate.

Ofiţerii DGA şi procurorii de la Parchetul Capitalei, care instrumentează acest caz, l-au prins pe poliţist în flagrant. În urma percheziţiei, s-au găsit 600 de lei şi 200 de euro, în condiţiile în care, la intrarea în tură, agentul declarase că are 100 de lei.

Poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore de procurori, care îl cercetează pentru luare de mită.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image