2016-12-10 20:51

ULTIMA ORA


Un poliţist din Slatina, la cumpărături cu bani falşi

 |  13:25
Un poliţist din Slatina, la cumpărături cu bani falşi

Un polițist din Slatina a fost reținut după ce a încercat să cumpere produse alimentare de la un magazin din oraşul Balş, folosind bancnote false în valoare de 300 de lei. Incidentul s-a produs sâmbătă dimineaţa, la un market din Balş, unde vânzătoarea a observat că un bărbat care avea produse alimentare în coşul de cumpărături a vrut să le achite cu trei bancnote de câte 100 de lei ce păreau a fi false, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Elena Tinca.

După ce bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost reţinut pentru cercetări, s-a stabilit că este agent de siguranţă publică la Poliţia municipiului Slatina.  Agentul este acum sub ancheta poliţiştilor de la Crima Organizată, sub coordonarea procurorilor, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-20

TAGURI: polițist, Slatina, baniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Olt. PNL amendat Liberalii olteni au fost obligaţi să oprească distribuirea şi să înlăture din spaţiul... 07 Dec 2016 | (0)
Sute de angajaţi ai Primăriei Slatina, în grevă japoneză Aproximativ 170 de angajaţi ai Primăriei Slatina, membri ai Sindicatului Naţional al... 22 Noi 2016 | (0)