2016-10-26 11:03

ULTIMA ORA


Un poliţist din Slatina, la cumpărături cu bani falşi

 |  13:25
Un poliţist din Slatina, la cumpărături cu bani falşi

Un polițist din Slatina a fost reținut după ce a încercat să cumpere produse alimentare de la un magazin din oraşul Balş, folosind bancnote false în valoare de 300 de lei. Incidentul s-a produs sâmbătă dimineaţa, la un market din Balş, unde vânzătoarea a observat că un bărbat care avea produse alimentare în coşul de cumpărături a vrut să le achite cu trei bancnote de câte 100 de lei ce păreau a fi false, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Elena Tinca.

După ce bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost reţinut pentru cercetări, s-a stabilit că este agent de siguranţă publică la Poliţia municipiului Slatina.  Agentul este acum sub ancheta poliţiştilor de la Crima Organizată, sub coordonarea procurorilor, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-20

TAGURI: polițist, Slatina, baniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Fostul primar al Slatinei, inculpați pentru corupție Fostul primar al municipiului Slatina din perioada 2013 -2015, Minel Prina, fostul viceprimar din... 17 Oct 2016 | (1)
Grav accident provocat de un polițist beat Un copil de doar 15 ani, din comuna dâmbovițeană Mănești, a ajuns la spital după ce a fost... Acum 16 ore | (0)