2017-01-24 23:21


Un poliţist sub influența alcoolului a fugit după accident

 |  10:02
Un poliţist sub influența alcoolului a fugit după accident

Un agent de poliție, sub influența alcoolului, a lovit, în noaptea de miercuri spre joi, în municipiul Constanţa, o maşină parcată şi a părăsit locul accidentului. Polițistul a refuzat ulterior testul pentru stabilirea alcoolemiei.

Agentul de poliție, după fuga de la locul accidentului, și-a parcat maşina într-un cartier al oraşului și a mers apoi pe terasa unui restaurant, refuzând să discute cu partea vătămată sub pretextul că el este poliţist.

În jurul orei 24,00, poliţistul, subofiţer judiciarist la Secţia nr. 5 a Poliţiei Municipiului Constanţa, era în afara orelor de serviciu, când, în Piaţa Ovidiu, din cauza neatenţiei în conducere, a acroşat un autoturism parcat, au declarat, joi, reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa.

''Poliţistul a refuzat testarea cu aparatul Drager şi recoltarea de probe biologice la spital în vederea stabilirii alcoolemiei. (...) Cercetările în acest caz au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa'', au adăugat reprezentanţii IPJ, pentru Agerpres.

Reprezentanţii IPJ susțin, de asemenea, că subofiţerul nu poate fi acuzat de fugă de la locul accidentului, fiind vorba doar de o tamponare fără victime, situaţie în care legea prevede prezentarea părţilor implicate la o secție de Poliţie, în 24 de ore de la producerea evenimentului. În schimb, subofiţerul este anchetat de procurori pentru că a refuzat să i se stabilească alcoolemia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-13

TAGURI: alcool, polițist, accident, ConstanțaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image