2016-10-25 08:05

ULTIMA ORA


Un procuror polonez a încercat să se sinucidă la o conferinţă de presă

 |  14:08
Un procuror polonez a încercat să se sinucidă la o conferinţă de presă

Procurorul polonez Mikolaj Przybyl a încercat să se sinucidă cu arma de serviciu, în pauza unei conferinţe de presă susţinută la Poznan, relatează AFP, citat de Agerpres.

Procurorul a susţinut conferinţa de presă pentru a clarifica presupusele ascultări ale telefoanelor unor jurnalişti care investigau prăbuşirea avionului în care s-a aflat preşedintele Lech Kaczynski, la 10 aprilie 2010. Potrivit celor prezenţi la conferinţă, Przybyl a rostit o pledoarie „încărcată de emoţie”, respingând acuzaţiile de punere sub ascultare a jurnaliştilor.

Acesta a cerut ulterior presei să părăsească sala, „pentru a o aerisi”. „Am auzit un zgomot surd şi am revenit în sală, crezând că una din camerele de luat vederi a căzut. L-am văzut atunci pe procuror zăcând pe jos într-o baltă de sânge, cu arma de servicu alături”, a relatat un jurnalist al postului TVN24. „După câteva secunde am observat că procurorul respira încă”, a adăugat martorul. Medicii sosiţi la faţa locului i-au acordat primul ajutor lui Pryzbyl, însă momentan nu se cunosc detalii despre starea în care acesta se află.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: tentativa sinucidere, procuror Polonia, ascultare telefoane, ancheta procuror Polonia, prabusire avion Lech KaczynskiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Producătorii de ouă, falimentați de importurile ieftine din Polonia România este invadată de importuri de ouă ieftine şi „cu o prospeţime îndoielnică”, în... 05 Oct 2016 | (0)
CM 2018. Lotul naţionalei României pentru meciul cu Polonia Selecționerul naționalei României, Christoph Daum, a anunţat lotul lărgit pentru meciul cu... 23 Oct 2016 | (0)