2017-01-20 14:01

ULTIMA ORA


Un procuror polonez a încercat să se sinucidă la o conferinţă de presă

 |  14:08
Un procuror polonez a încercat să se sinucidă la o conferinţă de presă

Procurorul polonez Mikolaj Przybyl a încercat să se sinucidă cu arma de serviciu, în pauza unei conferinţe de presă susţinută la Poznan, relatează AFP, citat de Agerpres.

Procurorul a susţinut conferinţa de presă pentru a clarifica presupusele ascultări ale telefoanelor unor jurnalişti care investigau prăbuşirea avionului în care s-a aflat preşedintele Lech Kaczynski, la 10 aprilie 2010. Potrivit celor prezenţi la conferinţă, Przybyl a rostit o pledoarie „încărcată de emoţie”, respingând acuzaţiile de punere sub ascultare a jurnaliştilor.

Acesta a cerut ulterior presei să părăsească sala, „pentru a o aerisi”. „Am auzit un zgomot surd şi am revenit în sală, crezând că una din camerele de luat vederi a căzut. L-am văzut atunci pe procuror zăcând pe jos într-o baltă de sânge, cu arma de servicu alături”, a relatat un jurnalist al postului TVN24. „După câteva secunde am observat că procurorul respira încă”, a adăugat martorul. Medicii sosiţi la faţa locului i-au acordat primul ajutor lui Pryzbyl, însă momentan nu se cunosc detalii despre starea în care acesta se află.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: tentativa sinucidere, procuror Polonia, ascultare telefoane, ancheta procuror Polonia, prabusire avion Lech KaczynskiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image