2017-01-24 05:10


Un pui de urs adoptat de o familie din Slovenia, adus într-o rezervaţie din România

 |  12:00
Un pui de urs adoptat de o familie din Slovenia, adus într-o rezervaţie din România

Unpui de urs brun ce a fost adoptat de o familie din Slovenia, după ce înprealabil a fost victima unei răpiri, a fost adus într-o rezervaţie pentru urşidin România.

Puilde urs brun, un mascul, este vedetă în Slovenia mai ales pentru felul în careobişnuia să se joace cu mobila familiei adoptive şi pentru cum"îmbrăţişa" plin de afecţiune câinele aceleiaşi familii, unRottweiler. Familia adoptivă a ursului a dorit iniţial să-l crească într-un adăpostîngrădit permanent, dar, ascultând sfaturile cu privire la faptul că în curândursul va deveni prea mare şi prea periculos pentru a interacţiona cu oameni, adecis să-l trimită la o rezervaţie din Harghita pentru a fi reobişnuit cumediul natural. După această etapă ursul urmează să fie readus în Slovenia şieliberat. Înai

nte de a fi mutat însă, ursul a dispărut, fiind aparent răpit. "Cu doar o zi înainte ca echipa noastră de experţi să ajungă la faţalocului, uşa adăpostului construit de familia slovenă a fost forţată iaranimalul a dispărut", a povestit Johanna Stadler, directorul organizaţieipentru protecţia animalelor Four Paws. După intervenţia poliţiei şi după ce organizaţia a oferit o recompensă de 1.100de euro pentru informaţii care vor duce la găsirea ursului, animalul a reapărutîn posesia unui tânăr care povestea că l-a găsit. Poliţia a anunţat că încăinvestighează acest caz. Ursul care are aproape 5 luni a primit numele de Lucky, sau Medo (urs înslovenă) şi povestea lui a atras atenţia unei părţi a presei slovene. Familiaadoptivă a povestit că l-a găsit în curtea casei lor din satul Podvrh în urmăcu aproape 2 luni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image