2016-10-25 18:45

ULTIMA ORA


Un român a vandalizat Fontana del Trevi

 |  22:18
Un român a vandalizat Fontana del Trevi

Un român a vandalizat două monumente istorice din Roma. Este vorba despre  Fontana del Moro din Piazza Navonna şi Fontana del Trevi.

Românul, în vârstă de 52 de ani, a lovit cu o piatră statuile din fântâni. Acesta a fost identificat de carabinieri cu ajutorul camerelor de luat vederi şi a fost arestat. Edilii Romei se confruntă cu o problemă gravă: în doar câteva zile, trei monumente istorice au fost atacate şi au suferit distrugeri, informează Realitatea.net.

Potrivit BBC, în urmă cu câteva zile, un student american a fost prins în timp ce încerca să escaladeze un perete al Collosseum-ului, ca să desprindă o piatră şi să ia o amintire. O parte a obeliscului egiptean adus la Roma acum 2000 de ani a fost acoperit cu graffiti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-20

TAGURI: Fontana del Trevi, arestatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ADE-VARUL
05 Sep 2011

hai ca sunteti dobitoci de-a binelea!.. e vorba de un roman, locuitor al Romei si nu de un român, cretinilor!...
ELENA
05 Sep 2011

Domnilor dar de unde preluati informatiile ?.....Nu este vorba de un cetatean deal Romaniei ci de un italian locuitor al Romei .Cetatenii Romei se numesc ,,romani--

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Acționar la compania de vinuri Murfatlar, arestat preventiv pentru evaziune George Ivănescu, acționar la compania de vinuri Murfatlar, a fost arestat preventiv, potrivit... 19 Oct 2016 | (0)
Bulut Halil, “regele biscuiților”, arestat preventiv Tribunalul București a decis, joi, arestarea preventivă a lui Bulut Halil, patronul companiei... 13 Oct 2016 | (0)