2017-01-24 07:11


Un şofer băut a lovit patru copii în timp ce se întorceau de la săniuş

 |  10:32
Un şofer băut a lovit patru copii în timp ce se întorceau de la săniuş

Un şofer aflat sub influenţa alcoolului a lovit sâmbătă seara patru copii, în timp ce se întorceau de la săniuş. Accidentul a avut loc într-o zonă unde nu există trotuare, iar pe marginea drumului este zăpadă.

Minorii cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani din localitatea Bălănoaia, judeţul Giurgiu, au ajuns la spital loviţi de un bărbat în vârstă de 65 de ani, fost poliţist de frontieră, care a fi avut chiar o funcţie de conducere în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, Bulgaria. 

 'Un număr de opt copii cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani din satul Bălănoaia, comuna Frăteşti, îşi conduceau acasă prietenii după ce fuseseră la săniuş într-o zonă de pădure aflată la marginea satului şi, pentru că în localitate nu există trotuare, iar pe marginea drumului este zăpadă, mergeau pe partea dreaptă a carosabilului în sensul de mers dinspre localitatea Bălănoaia spre municipiul Giurgiu când un VW Passat condus de I. Cornel, de 65 de ani, a intrat în aceştia şi a accidentat patru dintre ei', a declarat Cristian Şuţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu. După ce au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, doi dintre ei au fost duşi mai departe la spitalul Bagdasar din Bucureşti având fracturi la mâini şi picioare.

Fiindcă a condus sub influenţa alcoolului şi în funcţie de numărul de zile de spitalizare ale copiilor, şoferul va răspunde în faţa legii, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-13

TAGURI: Giurgiu, accident, săniuş, alcoolComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image