2016-12-04 16:29

ULTIMA ORA


Un suedez a fost blocat două luni în maşina personală din cauza zăpezii

 |  16:00
Un suedez a fost blocat două luni în maşina personală din cauza zăpezii

Un bărbat a fost salvat şi scos din maşina personală acoperită de zăpadă şi blocată pe un drum forestier, unde a petrecut aproape două luni de zile pe temperaturi extreme şi fără hrană, a anunţat sâmbătă poliţia, citată de AFP.

'Am fost informaţi vineri că o persoană a fost găsită într-o maşină acoperită de zăpadă departe în pădure, la peste 1,5 km de un drum principal', a declarat Ebbe Nyberg, din cadrul Poliţiei din Vaesterbotten (nord).

Un bărbat care se deplasa pe un scooter pentru zăpadă a reperat maşina pe un drum forestier părăsit nu departe de oraşul Umeaa. Degajând puţin zăpada, el a reuşit să descopere mişcare în maşină şi a anunţat poliţia.

La sosirea echipajelor de salvare, a fost descoperit un bărbat de circa 40 de ani într-un sac de dormit, 'într-o stare foarte proastă', înfometat şi incapabil să vorbească sau să meargă.

Şoferul, care a fost spitalizat, a declarat că a rămas fără hrană din decembrie. Poliţia estimează că ar fi ajuns în zona în care a rămas blocat în aceeaşi lună, unde a fost nevoit să suporte temperaturi de până la -30 de grade Celsius. El susţine că a supravieţuit înghiţind zăpadă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-02

TAGURI: suedez, blocat, masina personala, zapeziComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Transplantul pulmonar, blocat de birocraţie Ministrul Vlad Voiculescu continuă să ţină pept acuzaţiilor venite din partea medicilor, a... 28 Noi 2016 | (0)
Trei tineri, înzăpeziți cu mașina pe DN 7C - Transfăgărășan Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a anunţat joi, într-un comunicat de... 17 Noi 2016 | (0)