2017-01-23 14:54


Un suedez a fost blocat două luni în maşina personală din cauza zăpezii

 |  16:00
Un suedez a fost blocat două luni în maşina personală din cauza zăpezii

Un bărbat a fost salvat şi scos din maşina personală acoperită de zăpadă şi blocată pe un drum forestier, unde a petrecut aproape două luni de zile pe temperaturi extreme şi fără hrană, a anunţat sâmbătă poliţia, citată de AFP.

'Am fost informaţi vineri că o persoană a fost găsită într-o maşină acoperită de zăpadă departe în pădure, la peste 1,5 km de un drum principal', a declarat Ebbe Nyberg, din cadrul Poliţiei din Vaesterbotten (nord).

Un bărbat care se deplasa pe un scooter pentru zăpadă a reperat maşina pe un drum forestier părăsit nu departe de oraşul Umeaa. Degajând puţin zăpada, el a reuşit să descopere mişcare în maşină şi a anunţat poliţia.

La sosirea echipajelor de salvare, a fost descoperit un bărbat de circa 40 de ani într-un sac de dormit, 'într-o stare foarte proastă', înfometat şi incapabil să vorbească sau să meargă.

Şoferul, care a fost spitalizat, a declarat că a rămas fără hrană din decembrie. Poliţia estimează că ar fi ajuns în zona în care a rămas blocat în aceeaşi lună, unde a fost nevoit să suporte temperaturi de până la -30 de grade Celsius. El susţine că a supravieţuit înghiţind zăpadă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-02

TAGURI: suedez, blocat, masina personala, zapeziComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image