2017-01-24 11:11


Un suspect a fost reţinut în cazul fostului călugăr găsit decapitat

 |  09:52
Un suspect a fost reţinut în cazul fostului călugăr găsit decapitat

Fiind acuzat de omorârea fostului călugăr, care a fost găsit decapitat la sfârşitul săptămânii trecute, în comuna Ghindăreşti, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost reţinut miercuri de poliţişti. Suspectul, din aceeași localitate, a lovit victima în cap cu un ciocan, după care a decapitat-o cu un cuţit. 

''Acasă la suspect era călugărul, cei doi bând împreună. Călugărul i-a făcut amicului său propuneri indecente, iar acesta s-a enervat şi l-a omorât'', au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Poliția a găsit cadavrul decapitat într-un sac din rafie legat cu sârmă la ambele capete. O femeie a alertat sâmbătă autorităţile sunând la 112, după ce a descoperit sacul, cu urme de sânge, aruncat într-un şanţ de pe marginea unei străzi din comuna Ghindăreşti.

Poliţiştii au identificat victima ca fiind Alexe Artiom, de 40 de ani, un fost călugăr de la o mănăstire ortodoxă de rit vechi din judeţul Tulcea.  De trei luni fostul călugăr se afla în localitatea natală și își câştiga existența prestând diferite munci ocazionale, ca zilier, pe raza comunei. Anterior, pentru diferite perioade de timp, acesta revenea la locuinţa lui din Ghindăreşti sau pleca să muncească în străinătate, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-13

TAGURI: Ghindăreşti, călugăr, suspectComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image