2017-01-22 12:15

ULTIMA ORA


Un tânăr care nu s-a oprit la somaţiile poliţiştilor a fost împuşcat în abdomen

 |  14:35
Un tânăr care nu s-a oprit la somaţiile poliţiştilor a fost împuşcat în abdomen
Un tânăr sucevean în vârstă de 29 de ani a fostrănit, abdomen, duminică dimineaţă, fiind împuşcat de un echipaj de poliţiecare îl urmărea, tânărul refuzând să oprească atât la somaţiile verbale, cât şidupă ce poliţiştii au tras focuri de avertisment.

Purtătorulde cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Gabriel Panţiru, a declarat că duminicădimineaţa, în jurul orei 2.15, în zona municipiului Rădăuţi, un echipaj depoliţie a semnalizat şoferului unui autoturism să oprească, dar acesta nu s-aconformat şi poliţiştii au plecat în urmărirea lui pe traseulMarginea-Horodnicul de Sus- Voitinel-Vicovu de Sus, cu trei echipaje.

ÎnVicovu de Sus, drumul a fost blocat de un echipaj de poliţie, iar şoferulurmărit a întors spre Vicovu de Jos, a intrat pe o stradă lăturalnică, iar celedouă persoane aflate în maşină au coborât şi au fugit.

Poliţiştiiau plecat, la rândul lor, pe jos în urmărirea şoferului, iar pentru că eraîntuneric şi exista riscul să-l piardă pe suspect l-au somat să se oprească,verbal, apoi au tras focuri de avertisment, după care au tras spre suspect,rănindu-l.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al IJP Suceava, tânărul rănit este cercetat în douădosare penale pentru conducere fără permis.

Directorulmedical al SJU Suceava, Doina Motan Ganea, a declarat că tânărul a avut o plagă împuşcată înrinichiul stâng şi dublă plagă în intestinul subţire.

"S-aintervenit cu o echipă mixtă, urolog şi chirurg şi s-a efectuat nefrectomiestângă (extirpare rinichi - n.r.), iar chirurgul a făcut o enterectomiesegmentară (a extirpat porţiunea împuşcată din intestinul subţire -n.r.)", a spus Motan Ganea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-08-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image