2018-12-12 14:05


Un tânăr s-a sinucis din dragoste: a sărit de la etajul 9 al hotelului Intercontinental din Capitală

 |  17:01
Un tânăr s-a sinucis din dragoste: a sărit de la etajul 9 al hotelului Intercontinental din Capitală

Un tânăr de 27 de ani din Constanţa a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce s-a aruncat de la etajul 9 al hotelului bucureştean Intercontinental, motivul sinuciderii fiind, cel mai probabil, o dezamăgire în dragoste.

Tânărul, care lucra în Capitală, a telefonat unui prieten cu puţin timp înainte de a se arunca de pe balconul camerei de hotel unde se cazase, mărturisind ce are de gând să facă şi motivul,  o dezamăgire în dragoste, au mai spus sursele citate. Imediat după terminarea convorbirii, prietenul sinucigaşului a sunat la recepţia hotelului, însă a fost prea târziu pentru a se putea interveni.

Echipajul SMURD sosit de urgenţă la faţa locului a constatat decesul tânărului, iar cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti. Pentru a stabili cu exactitate împrejurările decesului şi modul în care s-a produs acesta, anchetatorii aşteaptă rezultatele expertizei medico-legale. Ipoteza de lucru în acest moment este sinuciderea din dragoste. În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-07-03

TAGURI: tanar, mort, Intercontinental, sinucidere, dragoste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...