2016-10-26 14:25

ULTIMA ORA


Un TIR a blocat calea ferată între Miercurea Ciuc şi Braşov

 |  08:46
Un TIR a blocat calea ferată între Miercurea Ciuc şi Braşov

Un tren personal a lovit un TIR cu bere blocând traficul feroviar pe ruta Miercurea Ciuc şi Braşov, începând cu ora 04.00. În urma accidentului șoferul şi mecanicul de locomotivă au fost ușor răniţi.

TIR-ului i s-a blocat cutia de viteză şi a rămas pe calea ferată când a fost lovit de un tren care venea de la Ciceu şi mergea la Braşov. În momentul accidentului remorca TIR-ului a fost lovită în plin, cabina a fost proiectată într-o casă locuită din apropiere, iar miile de sticle de bere s-au împrăştiat pe calea ferată. Reprezentanții CFR susțin că circulaţia pe calea ferată este momentan întreruptă si va mai dura până când va fi reluată.

Pentru că cei mai mulți navetiști urcă la Miercurea Ciuc în tren se afla doar un călător, potrivit .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-13

TAGURI: TIR, cale ferată, accidentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Suceava. Autocar cu 38 de persoane, implicat într-un accident pe calea ferată Un grav accident a avut loc sâmbătă, în judeţul Suceava, un autocar în care se aflau 38 de... 22 Oct 2016 | (1)
Nouă proiectile rusești, descoperite lângă calea ferată de la Copșa Mică Traficul feroviar a fost întrerupt la Sibiu mai bine de trei ore. Nouă proiectile de aviaţie de... 20 Oct 2016 | (0)