2017-01-24 19:33


Un TIR cu 40 de tone de calcar a blocat traficul pe A1

 |  07:10
Un TIR cu 40 de tone de calcar a blocat traficul pe A1

Un TIR cu 40 de tone de calcar a blocat miercuri seară traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 115 şi 120. TIR-ul s-a răsturnat pe carosabil pentru că șoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, respectiv ceaţă şi mâzgă.

Vina producerii accidentului aparține şoferului care nu a ţinut cont de vizibilitatea scăzută, sub o sută de metri, din cauza ceţii, şi nici de faptul că şoseaua era acoperită cu mâzgă. În asemenea condiții autovehiculul de mare tonaj a intrat în balans într-o curbă şi s-a răsturnat.

În urma accidentului șoferul a fost rănit și transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Medicii au declarat că bărbatul, deși are fracturi, este în afara oricărui pericol.

"Şoferul, care venea dinspre Târgu Jiu şi se îndrepta spre Galaţi, dă vina pe ceaţă şi pe carosabilul cu mâzgă pentru accident. Este cert că nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic. Martorii spun că la un moment dat maşina a scăpat de sub controlul celui de la volan", a explicat inspectorul Gheorghiţă Spiridon, de la Poliţia Rutieră A1, potrivit Mediafax.

Joi noaptea, după aproape patru ore de blocaj, traficul a revenit la normal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image