2016-12-08 00:21

ULTIMA ORA


Un urmărit internaţional vreme de 10 ani a fost şeful televiziunii primarului Gheorghe Ştefan

 |  09:23
Un urmărit internaţional vreme de 10 ani a fost şeful televiziunii primarului Gheorghe Ştefan

Caz incredibil la Piatra Neamţ. Un bărbat condamnat la opt ani deînchisoare şi care se sustrăgea pedepsei de zece ani, a fost vedetă tv în totacest timp. El făcea emisiuni la televizor, deşi era dat până şi în urmărireinternaţională. Bărbatul a fost prins de poliţie din greşeală, transmite Realitatea.net.

Imaginea1/1

Poliţiştii de la Rutier l-au oprit pe Viorel Andrei săptămâna trecută, pe razajudeţului Buzău. El se afla la volanul maşinii personale şi a fost oprit pentrucă circula cu viteză excesivă.

Pentru că aprezentat un permis de conducere expirat, poliţiştii i-au cerut mai multe acte.Actele de identitate s-au dovedit a fi false, aşa că el a fost reţinut şi dusla Poliţia din Râmnicu Sărat. Astfel, poliţiştii au aflat că, încă din 2001,bărbatul era condamnat la opt ani de închisoare pentru înşelăciune cu fileC.E.C.

În totacest timp, bărbatul s-a mutat la Piatra Neamţ, unde şi-a făcut acte deidentitate false şi a fost prezentatorul şi realizatorul unei emisiuni a unuipost local de televiziune. Viorel Andrei a fost până în vară şeful postului 1TVdin Piatra Neamţ, post controlat de familia primarului Gheorghe Ştefan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-06-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CHOMBE
19 Feb 2011

În televiziunea famigliei lui Gheorghe Stefan, (alias Pinalty, alias GHIGHI PENALU’) au mai functionat si activeaza înca infractori dovediti, unul dintre acestia fiind si numitul Gheorghe HARABAGIU(fost puscarias, recunoscut pentru activitati dubioase etc). În mass-media ar trebui sa existe anumite reglementari privitoare la formatorii de opinie, indiferent de faptul ca acestia activeaza în mediul privat, ori public!!!

Adauga un comentariu

Random image