2017-01-23 08:46


Un zidar român şi-a ucis soţia şi fiul şi s-a predat carabinierilor

 |  14:18
Un zidar român şi-a ucis soţia şi fiul şi s-a predat carabinierilor

Unzidar român de 35 de ani, care lucra legal în Italia, la fel ca întreaga safamilie, şi-a ucis mai întâi soţia de 35 de ani şi apoi fiul de 11 ani.Tragedia de familie a avut loc într-o locuinţă din centrul istoric allocalităţii Buccino, în provincia Salerno (sudul Italiei), în noaptea desâmbătă. De la masacru a scăpat fiica de 15 ani, care ieşise cu prieteniisâmbătă seara într-o pizzerie, informează La Repubblica în ediţia de duminică.

Victimelenu au avut nicio şansă de scăpare. După o discuţie aprinsă cu soţia sa, românula luat, probabil, un ciocan şi sub ochii copilului a ucis-o lovind-o repetat încap. Apoi s-a dezlănţuit asupra băiatului şi l-a strangulat, informează Agerpres.

Ucigaşula rămas timp de câteva minute total dezorientat, apoi a chemat un vecin şi i-apovestit totul. Câteva minute mai târziu el luat telefonul şi a sunat la 112.La scurt timp după miezul nopţii carabinierii secţiei de poliţie din Buccino auajuns la casa unde a avut loc masacrul, în Via San Giovanni, şi l-au arestat peromân.

Procuraturadin Salerno coordonează ancheta pentru a face lumină asupra incidentului.

Autopsiava trebui să clarifice modul în care mama şi fiul au fost ucişi, probabilfemeia cu un ciocan sau un alt obiect contondent, în timp ce copilul a foststrangulat cu mâinile sau cu o sârmă de oţel. Fiica de 15 ani a fostîncredinţată serviciilor sociale.

Motiveleacestei tragedii de familie ar fi de natură privată, probabil gelozia ar fi declanşatnebunia ucigaşă a zidarului. Acesta era considerat în Buccino un om normal,muncitor şi cu un comportament de viaţă ireproşabil. Soţia, după ce a lucratîintr-o fabrică de tomate, a decis să se dedice în totalitate soţului şicopiilor, precizează La Repubblica.

Foto:Agerpres


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image