2018-12-19 13:44


Unul dintre fiii lui Bercea Mondial a fost reţinut

 |  16:47
Unul dintre fiii lui Bercea Mondial a fost reţinut

Unul dintre fiii lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Laurenţiu Anghel, în vârstă de 23 de ani, şi ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, au fost reţinuţi pentru complicitate la tâlhărie, iar un minor de 17 ani acuzat că a agresat şi jefuit o femeie în Piteşti a fost reţinut pentru tâlhărie, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, Poliţia Piteşti a fost sesizată de o femeie de 35 ani, din Piteşti, că în timp ce mergea pe o stradă din municipiu, în zona unei unităţi bancare, a fost agresată de un individ necunoscut care prin violenţă i-a furat de la gât două lănţişoare din aur, în greutate totală de 30 de grame, acesta fugind de la locul faptei cu un autoturism marca Renault Megan.

"În urma verificărilor efectuate în trafic, un echipaj de Poliţie Rutieră a reuşit să blocheze autoturismul pe raza localităţii Albota, judeţul Argeş, în direcţia de mers către Slatina, în autoturism fiind identificaţi şi imobilizaţi Laurenţiu Anghel, de 23 de ani, şi Marius Constantin, de 22 de ani, ambii din oraşul Drăgăneşti, precum şi doi minori, unul de 15 ani, celălalt de 17 ani, ambii din Slatina. Cu ocazia controlului automobilului, a fost identificat un lanţ din metal galben, sub scaunul din faţă, lanţ care a fost recunoscut de partea vătămată ca fiindu-i sustras în împrejurările sus menţionate", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor efectuate anchetatorii au stabilit că minorul de 17 ani este acuzat de tâlhărie, iar ceilalţi trei tineri sunt acuzaţi de complicitate la tâlhărie, fiind reţinuţi cei doi adulţi, nu şi minorul de 15 ani.

La ora transmiterii acestei ştiri, minorul de 17 ani, fiul lui Bercea Mondial şi ginerele acestuia urmează să fie prezentaţi magistraţilor argeşeni cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...