2017-01-17 19:38

ULTIMA ORA


Unul dintre suspecţii în cazul furtului unui milion de euro, prins la Valea Călugărească

 |  08:46
Unul dintre suspecţii în cazul furtului unui milion de euro, prins la Valea Călugărească

Unuldintre suspecţii în cazul furtului unui milion de euro dintr-o casă din Ploieşti, un tânărde 16 de ani, despre care poliţiştii aveau informaţii că s-ar fi aflat înItalia, a fost ridicat, marţi seară, dintr-o locuinţă din Valea Călugărească,el urmând să fie prezentat instanţei de judecată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJPrahova, Radu Dan, unul dintre cei doi suspecţi principali în cazul furtuluisumei de un milion de euroa fost ridicat, marţi seară, dintr-o casă din satul Rachieri, comuna ValeaCălugărească, judeţul Prahova.

La oratransmiterii acestei ştiri, el este dus la sediul IPJ Prahova, unde va fiaudiat.

Conformsursei citate, este vorba de un tânăr de 16 ani despre carepoliţiştii aveau informaţii că ar fi plecat din ţară, în Italia,împreună cu cel de-al doilea suspect în acest caz.

Suspectulva fi prezentat procurorilor şi apoi instanţei de judecată, cu propunerea dearestare preventivă, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Acesta aadăugat că suspectul a fost ridicat de la domiciliul său, careanterior fusese percheziţionat de către anchetatori.

Potrivitşefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, chestorul SorinOprea, în urma descinderilor făcute de anchetatorii care lucrează la cazulfurtului de un milion de euro dintr-o locuinţă din Ploieşti din comuna prahoveanăValea Călugărească, satul Rachieri. Banii erau ascunşi între plăcile depolistiren care izolau termic casele şi pereţii de beton ai construcţiilor.

ChestorulSorin Oprea a afirmat că proprietarii celor două case sunt, în prezent, audiaţide către anchetatori cu privire la provenienţa banilor, ei fiind incluşi încercul de suspecţi.

ŞefulPoliţiei Prahova a mai afirmat că toate persoanele la care au ajuns sume debani provenind din acest furt au fost incluse în cercul de suspecţi alanchetatorilor.

Conformsursei citate, pe lângă cele patru persoane care în noaptea de duminică spreluni au fost oprite în Vama Nădlac şi trimise în Prahova, alte opt persoane aufost incluse în cercul de suspecţi al anchetatorilor. Este vorba desprepersoane la care poliţiştii presupun că au ajuns diverse sume de bani din sumade un milion de euro. Cu excepţia lui Viorel Gheorghe, care a fost oprit înVama Nădlac şi care a fost arestat preventiv de judecătoria Ploieşti subacuzaţia de tâlhărie, niciun alt suspect nu a fost arestat în acest caz.

ValentinGheorghe a fost arestat sub acuzaţia că, la două zile de la producereafurtului, l-ar fi tâlhărit pe unul dintre autorii acestui furt, căruia i-ar fisustras 10.000 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-07-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image