2016-10-24 12:05

ULTIMA ORA


UPDADE. Trenuri blocate pe ruta Bucureşti-Timişoara

 |  11:58
UPDADE. Trenuri blocate pe ruta Bucureşti-Timişoara

După ce un cupon de şină s-a rupt, trei trenuri care circulau pe ruta Timişoara-Bucureşti au rămas blocate, joi dimineaţă, timp de aproape două ore, în Gara de Est din Timişoara şi în localitatea Remetea Mare.  Sute de călători au fost afectaţi de această avarie.

Conductorul trenului internaţional Bucureşti-Belgrad a sesizat, joi dimineaţa, la ora 4.58, că un cupon de şină s-a rupt în apropierea localităţii Remetea Mare, potrivit directorului Regionalei de Transport Feroviar de Călători Banat-Oltenia, Alexandru Silvăşan.

Avaria a afectat trei trenuri care circulau pe ruta Timişoara-Bucureşti, respectiv trenul internaţional Bucureşti-Belgrad (306-1), trenul Intercity 592 Timişoara-Bucureşti şi acceleratul 1693 Bucureşti-Timişoara.

Circulaţia trenurilor a fost reluată în jurul orei 6.40, după ce echipa o echipă intervenţie a reuşit să remedieze defecțiunea într-un interval două ore, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-06

TAGURI: trenuri, București, TimișoaraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Alertă de securitate în Bruxelles Poliția din Bruxelles avertizează în privința unei amenințări cu bombă în apropierea Gării... 05 Oct 2016 | (0)
Incendiu într-un bloc de locuinţe din Timişoara. 31 de persoane, evacuate Un incendiu a izbucnit joi, într-un bloc de locuinţe din Timişoara, din cauza unei ţigări... 13 Oct 2016 | (0)