2017-01-18 22:15

ULTIMA ORA


UPDATE: Au fost găsite corpurile victimelor accidentului aviatic

 |  09:28
UPDATE: Au fost găsite corpurile victimelor accidentului aviatic

Ministerul rus pentru situaţii de urgenţă a comunicat, joi dimineaţa, că au fost identificate toate corpurile victimelor avionului prăbuşit miercuri în regiunea Iaroslav.

Echipa de salvare și-a încheiat căutările după identificarea cadavrului ultimei victime a accidentului. Multe corpuri au fost recuperate miercuri seara şi în cursul nopţii din fluviul Volga.

La bordul avionului Yak-42 se aflau 45 de persoane printre care și echipa de hochei Lokomotiv, care se deplasa la Minsk pentru un meci cu echipa belarusă Dinamo.

Doar două persoane au supravieţuit accidentului: atacantul Aleksandr Galimov şi un membru al echipajului, ei fiind internaţi în stare gravă, informează Agerpres.

Aparatul s-a prăbușit la scurt timp de la decolare. "Avionul de tip Yak-42 s-a prăbuşit la doi kilometri de aeroportul Tulocina din Iaroslavl", a declarat un purtător de cuvânt al ministerului, potrivit Mediafax.

Anterior înfiinţării Kontinental Hockey League, Lokomotiv Iaroslav, a câştigat campionatul Rusiei de trei ori (1997, 2002, 2003) la o competiţie care nu mai este organizată începând cu anul 2008.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-23

TAGURI: Lokomotiv Iaroslav, victime, accident, hocheiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image