2016-10-21 21:43

ULTIMA ORA


UPDATE: Incendiul din București a afectat patru imobile

 |  11:04
UPDATE: Incendiul din București a afectat patru imobile

Incendiul izbucnit joi dimineaţă a cuprins patru apartamente dintr-un bloc de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din București. Mai multe ambulanțe și autospeciale au intervenit la faţa locului. Două persoane au fost intoxicate cu fum şi au primit imediat îngrijiri medicale. "Intervenţia a fost dificilă din cauza violenţei flăcărilor. Incendiul a fost localizat şi lichidat. Patru apartamente au fost afectate. Nu au fost victime, nu s-a evacuat blocul", a declarat Popa Adrian Vasile de la ISU Bucureşti. Flăcările au pornit dintr-un apartament locuit de doi bătrâni cu vârsta peste 80 de ani. Aceștia au scăpat teferi datorită vecinilor care au simţit miros de fum şi au intervenit la timp. Apartamentul bătrânilor a fost avariat în totalitate, iar alte trei apartamente care au asigurare au fost afectate, potrivit .

Echipajele de intervenţie au acţionat cu cinci autospeciale cu apă şi spumă. La faţa locului au mai fost o autospecială pentru salvare la înălţime şi un echipaj de descarcerare, potrivit . Autoritățile consideră că un scurtcircuit ar fi declanşat incendiul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-13

TAGURI: incendiu, București, Stefan cel Mare, imobileComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Bombă în Ştefan cel Mare. Mutu, noul preşedinte executiv al lui Dinamo Adrian Mutu revine la Dinamo după 16 ani. Nu ca jucător, nici măcar ca antrenor, deocamdată, ci... 11 Oct 2016 | (0)
Incendiu puternic într-un cartier din București Un incendiu puternic a izbucnit, joi seara, într-un bloc de locuințe din cartierul Drumul Taberei... 06 Oct 2016 | (1)