2019-03-25 22:30


UPDATE: Unul dintre polițiștii grav răniți a decedat

 |  15:16
UPDATE: Unul dintre polițiștii grav răniți a decedat

După accidentul petrecut sâmbătă, pe DE85, în care doi agenți de poliție au fost grav răniţi, unul dintre aceștia, în vârstã de 44 de ani, a decedat.

Agenții urmăreau mașina unui infactor când au fost loviți de o a treia mașină.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Bogdana Crăciun, a declarat că accidentul s-a produs în timpul urmării în trafic a unui autoturism înmatriculat în județul Iași, despre care polițiștii suceveni aveau informația că ar fi transportat țigări de contrabandă.

Poliția a încercat identificarea a autoturismului pe zona Suceava-Fălticeni-Dolhasca, iar o echipă a pornit în urmărire, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune.

Accidentul s-a produs în zona localității Cumpărătura, când mașina Poliției a încercat să evite impactul cu un autoturism care nu a acordat prioritate. În acest moment a acroșat autoturismul respectiv, lovind puternic un altul care circula regulamentar pe banda din dreapta a carosabilului.

În urma impactului, cei doi agenți ai Poliției rutiere Suceava au fost grav accidentați și transportați la spital, dar unul dintre aceștia a decedat.

Autoturismul Poliției rutiere este avariat în proporție de 90%.

Procesul de urmărire și identificare a autoturismului cu număr de Iași, suspectat de contrabandă cu țigări, continuă. La monitoirzare vor participa și structurile MAI similare din județele limitrofe, solicitate de IPJ Suceava, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-24

TAGURI: polițiști, decedat, accident
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...