2016-10-26 14:37

ULTIMA ORA


UPDATE: Unul dintre polițiștii grav răniți a decedat

 |  15:16
UPDATE: Unul dintre polițiștii grav răniți a decedat

După accidentul petrecut sâmbătă, pe DE85, în care doi agenți de poliție au fost grav răniţi, unul dintre aceștia, în vârstã de 44 de ani, a decedat.

Agenții urmăreau mașina unui infactor când au fost loviți de o a treia mașină.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Bogdana Crăciun, a declarat că accidentul s-a produs în timpul urmării în trafic a unui autoturism înmatriculat în județul Iași, despre care polițiștii suceveni aveau informația că ar fi transportat țigări de contrabandă.

Poliția a încercat identificarea a autoturismului pe zona Suceava-Fălticeni-Dolhasca, iar o echipă a pornit în urmărire, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune.

Accidentul s-a produs în zona localității Cumpărătura, când mașina Poliției a încercat să evite impactul cu un autoturism care nu a acordat prioritate. În acest moment a acroșat autoturismul respectiv, lovind puternic un altul care circula regulamentar pe banda din dreapta a carosabilului.

În urma impactului, cei doi agenți ai Poliției rutiere Suceava au fost grav accidentați și transportați la spital, dar unul dintre aceștia a decedat.

Autoturismul Poliției rutiere este avariat în proporție de 90%.

Procesul de urmărire și identificare a autoturismului cu număr de Iași, suspectat de contrabandă cu țigări, continuă. La monitoirzare vor participa și structurile MAI similare din județele limitrofe, solicitate de IPJ Suceava, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-24

TAGURI: polițiști, decedat, accidentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Zeci de kilograme de cannabis, confiscate de polițiști Doi sibieni au fost reținuți de DIICOT, după un flagrant și trei percheziții domiciliare în... 07 Oct 2016 | (2)
Zeci de mii de oameni blocaţi în ziua alegerilor. Poliţiştii nu mai vor să stea la uşă la secţiile de votare Președintele Corpului Național al Polițiștilor Maramureș și șeful Poliției judiciare... 10 Oct 2016 | (0)