2018-12-14 17:29


USL a câștigat alegerile parlamentare parţiale în Maramureș

 |  07:53
USL a câștigat alegerile parlamentare parţiale în Maramureș

Candidatul Uniunii Social Liberale, Florin Tătaru, a obţinut 9.433 de voturi (42,67%), la scrutinul uninominal desfăşurat duminică, iar Mariana Pop, candidat al Partidului Democrat Liberal, 7.845 de voturi (35,48%). 

Anunțul cu rezultatele finale a fost făcut de directorul zonal al Autorităţii Electorale Permanente, Oana Istrate. Pe următoare locuri s-au situat, după numărarea voturilor din toate secţiile, candidatul PER Mircea Dolha cu 4.338 de voturi (19,62%) şi reprezentantul PRM Felician Horzsa - 493 de voturi (2,23%), conform Agerpres. „E o victorie a ideilor, a faptelor pozitive şi nu a minciunii şi înşelătoriei. Nu mă simt neapărat bucuros sau fericit pentru această victorie. Simt o mare responsabilitate pe care trebuie să o duc bun la sfârşit”, a afirmat Florin Tătaru, după aflarea rezultatelor finale, subliniind că cetăţenii din colegiul 2 Baia Mare Est i-au acordat o mare responsabilitate. De asemenea, acesta le-a mulţumit colegilor din PSD, PNL şi PC care l-au ajutat pe toată durata campaniei electorale. Preşedintele organizaţiei PDL Maramureş, Mircea Man, a precizat că democrat-liberalii sunt pregătiţi să meargă mai departe. „Cred că suntem umăr la umăr în privinţa procentelor realizate. Una peste alta, PDL s-a mobilizat la maximum cu sprijinul conducerii centrale, cu ceea ce am făcut în teritoriu. Cred că ne putem declara mulţumiţi. Noi am fost foarte exigenţi. Ne declarăm mulţumiţi de campanie. Suntem pregătiţi să mergem mai departe”, a spus Mircea Man. Câștigarea alegerile parlamentare parţiale de către candidatul USL, Florin Tătaru, va determina PSD să facă o nominalizare pentru locul vacant rămas în Consiliul Judeţean Maramureş.

Acesta alegeri parlamentare parţiale au avut loc duminică în acest colegiu după ce locul a rămas vacant în urma alegerii deputatului Cătălin Cherecheş în funcţia de primar al municipiului Baia Mare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-07-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...