2017-01-22 10:10

ULTIMA ORA


USL, contestat în filialele locale PC

 |  14:02
USL, contestat în filialele locale PC

Preşedintele Partidului Conservator (PC) Brăila, Gheorghi Obreja, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Uniunea Social-Liberală va duce la dispariţia PC de pe scena politică. “Le-am spus şi nu vor să înţeleagă că acest USL înseamnă moartea PC. Suntem legaţi de mâini şi de picioare cu acest USL. De ce se insistă mă depăşeşte. Noi nu suntem băgaţi în seamă nici pe plan naţional, nici local. Dacă în politică nu ai un cuvânt de spus, înseamnă că pierzi timpul”, a precizat Obreja.

El a spus că îşi doreşte în fiecare zi “să nu mai existe USL” şi că, de vreme ce PC nu are niciun cuvânt de spus în noua construcţie politică, mai bine s-ar desprinde de Uniune. “Părerea mea este că, dacă PC ar avea curajul să se desprindă acum şi să îşi facă politica lui, ar ieşi cu 10% fără discuţie. Lumea e supărată în continuare nu numai pe PDL, e supărată şi pe PSD şi pe PNL. Unde se vor duce aceste voturi?', a spus Obreja.

Liderul PC Brăila a susţinut că nu poate ieşi în faţa membrilor de partid, în alegerile din 2012, să îi îndemne să voteze cu PSD, pentru că are experienţa Alianţei PSD+PC din 2008, când conservatorii “nu au fost băgaţi în seamă şi nu au primit ce li se cuvenea”. “Acum, să mă ierte Dumnezeu, dar la Brăila cum putem să le spunem membrilor noştri de partid votaţi candidatul PSD, când PSD pe noi nu ne-a băgat în seamă niciodată? Nu ne-a dat ce aveam dreptul să avem. Nu ne-a dat o secţie de votare. Ce motive aş avea să ies şi să le fac campanie? Este foarte greu. Au fost cam o mie de oameni care ne-au părăsit, tocmai că ne-am aliat cu PSD”, a adăugat Obreja citat de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image