2019-03-23 09:33


USL nu renunţă la Oprescu

 |  15:56
USL nu renunţă la Oprescu

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că a obţinut mandatul Biroului Permanent Naţional pentru a discuta în mod “aplicat” cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, pe tema unui “parteneriat” cu USL în perspectiva alegerilor locale. “Am primit un mandat din partea Biroului Permanent de a avea o discuţie extrem de aplicată şi extrem de concretă cu primarul Sorin Oprescu, în vederea stabilirii unui parteneriat foarte clar între primarul Capitalei şi USL. Am primit acest mandat; nu pot să vă spun mai mult decât după ce vom avea această discuţie, evident, împreună cu Crin Antonescu. Vom purta o asemenea discuţie de pe poziţii de parteneriat”, a spus Ponta. Liderul PSD a precizat că Oprescu nu trebuie să se încrie în PSD sau în PNL, ci poate fi vorba doar de un parteneriat între primarul general şi USL. De asemenea, liderul PSD a precizat că de săptămâna viitoare vor fi declanşate sondajele de opinie şi la nivelul Bucureștiului în vederea stabilirii candidaţilor pentru locale.

Sorin Oprescu a comentat, miercuri, afirmaţia lui Crin Antonescu potrivit căreia primarul Capitalei va fi susţinut de USL să candideze pentru un nou mandat doar dacă îşi asumă apartenenţa la Uniune, edilul spunând că el face parteneriate “numai în condiţii egale”. “Nimeni nu-mi spune ce trebuie să fac. Rămân un primar independent care aparţine doar bucureştenilor. Merg la un parteneriat numai în condiţii egale”, a replicat Oprescu.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat săptămâna trecută, la Mamaia, că USL nu va susţine candidatura lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei dacă acesta nu-şi va asuma politic sigla USL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
01 Sep 2011

Nu stiu ce crede Antonescu,dar Sorin Oprescu are un oras de condus!Probabil ca din inaltimea posturii de chiulangiu de frunte al legislativului,ceea ce face Sorin Oprescu i se pare un moft lui Antonescu!Oprescu stie ce are de facut,nimeni nu-i poate impune ceva!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...