2018-12-14 09:52


„Vagabondul Milionar” există în realitate

 |  13:57
„Vagabondul Milionar” există în realitate

Un bărbat dintr-unul din cele mai sărace state din India a devenit prima persoană care a reuşit să câştige marele premiu de 1 milion de dolari în cadrul versiunii autohtone a emisiunii-concurs „Vrei să fii milionar?”, scrie BBC.

Povestea lui Sushil Kumar, un operator de calculatoare din statul Bihar, se aseamănă cu scenariul filmului „Vagabondul Miliardar” („Slumdog Millionaire”), în care un adolescent reuşeşte să câştige marele premiu în ciuda greutăţilor cu care se confruntă în timpul concursului. Kumar, în vârstă de 27 de ani are un servici plătit cu 150 $, el declarând că va folosi banii câştigaţi pentru a-şi plăti datoriile şi pentru a-şi cumpăra o casă.

Fratele marelui câştigător a declarat că Sushil a fost bine pregătit pentru emisiunea-concurs şi pentru că, printre altele, urmăreşte informaţiile prezentate în cadrul programelor BBC în limba hindi. Varianta indiană a emisiunii „Vrei să fii milionar” este prezentată de starul de la Bollywood, Amitabh Bachchan, şi este unul dintre cele mai populare programe tv din ţară în ultimii ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...